Gelaatsbehandelingen


Weyergans kennismakingsbehandeling

In onze Weyergans kennismakings behandeling zit een goeddoende gezichtsbehandeling en tijdens deze behandeling wordt er een volledige professionele analyse van uw huid gemaakt die samen met jou besproken wordt. Zo heb je ook naar volgende behandelingen toe de perfecte diagnose die bij jou huid past.


Lees meer

Weyergans standaard gezichtsbehandeling

Onze standaard gezichtsbehandeling is een weldoende behandeling die geheel naar jou huid wordt aangepast. Laat je verwennen.
 


Lees meer

Tiener acne behandeling

Opgroeiende tieners vinden het niet leuk om met acne rond te lopen, daarom hebben we speciaal voor hen onze tiener acne behandeling. We raden wel aan dit in een kuurverband te doen, dit voor een nog beter resultaat.
 


Lees meer

Acne behandeling

Ook voor ons als volwassenen is het niet leuk met acne over straat te moeten. Met onze gespecialiseerde producten gaan wij U daarbij helpen. We raden wel aan dit in een kuurverband te doen, dit voor een nog beter resultaat.


Lees meer

Weyergans quick lift meso timeless

Is een diepgaandere gelaatsbehandeling. Het is een deugddoende ontspannende massage waar je als een nieuw iemand uitkomt.
 


Lees meer

Weyergans fruitzuur behandeling

Een behandeling uiterst geschikt om na de zomer maanden te doen. Ze laat u huid weer stralen.

We raden aan deze in kuurverband, dit voor een nog beter reslutaat.


Lees meer

Weyergans ultiem lift

Deze behandeling is uiterst geschikt voor de rijpere huid.

 


Lees meer

Weyergans reiningende en ontspannende gelaatsbehandeling

Gewoon even tot rust komen bij een gelaatsbehandeling? Het kan.In deze behandeling wordt de huid gereinigd en kan je genieten van een ontspannende massage.


Lees meer
Copyright © 2019 Jij & Jij Beauty en Wellness village